BUUR+ TUNGL - Fri fragt og fri retur.

“A gentleman’s choice of timepiece says as much about him as does his Saville Row suit.” – Ian Fleming

Velkommen til BUUR Watches. 

Et ur fortæller en historie om den der bærer uret, og den historie bør hjælpe med til at forstærke de egenskaber eller interesser som du gerne vil fortælle om. Uanset om din historie er spion, opdagelsesrejsende, minimalist, humorist, pessimist, ordensmenneske, kreativ eller drømmer, så er dit ur med til at fortælle en historie om dig. 

De færreste ure kan det hele. Et G-Shock forstærker således mere en historie om en type som er klar på en vild udfordring end et vintage Omega gør, ligesom et spritnyt Rolex fortæller en helt anden historie end et vintage Rolex. 

Mennesket er heldigvis mangefacetteret, og vi har alle flere historier som vi gerne vil fortælle på forskellige tidspunkter.
En direktør som bærer et spritnyt pulsur tilføjer en ny dimension til sin fortælling, og det samme gør en lærer med et ældre Universal Genéve.

BUUR+ TUNGL er et månefase-kalenderur til dig som ikke behøver det samme ur som din nabo, til dig der foretrækker selv at tage stilling til hvordan du klæder dig på, til dig ved mangler et smalt elegant 38mm ur til en helt specifik fortælling om dig selv, til dig der selv finder ud af hvad der gør dig glad.

Hvordan det passer ind i din historie ved vi ikke, men det rigtige ur giver den rigtige fornemmelse på alle de rigtige tidspunkter.

Tunl black   Tungl black

Tungl cream   Tungl cream

Tungl blue   Tungl blue

BUUR+ TUNGL findes med sort skive, creme-farvet skive og med blå skive. Dertil kan der vælges mellem 5 remme. Du skal dog huske at vælge 2 remme, da du får en ekstra rem med gratis. 

For 3400,- for du foruden uret 1 ekstra rem, et læder rejseetui, fri fragt og fri retur i 30 dage.

Tilmeld dig til evt. vores nyhedsbrev og få 15% rabat som du kan trække fra dit første køb. 

KØB DIT UR HER.

 Dansk design - Swiss Made

LÆS HVAD ANDRE SYNES OM VORES URE HER


Share this post